om oss

Brasiliansk kulturformidling er et enkeltpersonforetak etablert i 2003. Vi driver profesjonell undervisning i afrobrasilianske kulturuttrykk som capoeira, perkusjon og samba. Foretaket drives av Claudionor Ribeiro Silva, bedre kjent som Mestre Maclau, og Ellen Hestnes Ribeiro.

Claudionor Ribeiro Silva ble født i  Rio de Janeiro 08.09.1966 og er oppvokst i Brasils hovedstad Brasilia. Han har siden 2002 vært bosatt i Norge. Mestre Maclau underviser  hver uke i capoeira ved Universitetet i Oslo og Arbeidergata 4 i Oslo Sentrum.   Han er ansvarlig for arbeidet i GUC-NORGE som teller omkring 300 medlemmer i Oslo, Ås,Trondheim og Bergen. Han har også jevnlige oppdrag  blant annet for Rikskonsertene (Barnas Verdensdag), Den kulturelle skolesekken, ulike aktivitetsskoler og Folkehøgskoler samt festivaler som festspillene i Nord-Norge (NUK).

I Brasìlia har Maclau tidligere vært en av drivkreftene bak karnevalsopptoget. Han har gjennom flere år ledet gruppene  Afoxé Axé Ilé, og Grupo Afro Ilé Obá og har omfattende kjennskap til afrobrasilianske rytmer. Maclau er en svært dyktig perkusjonist, danser og instruktør. Hans varemerke er humør og energi som smitter og får selv de mest reserverte til å kaste seg ut i nye bevegelser og rytmer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s